Östman Trading

VARASTOINTI

Lämpötila jäätelölle ja muille pakastetuille elintarvikkeille täytyy olla alle -20 °C tai mielellään vielä kylmempää. Siksi on oltava erityiset tilat, jossa pakastettuja elintarvikkeita varastoidaan ja tärkeintä on, ettei lämpötila missään vaiheessa ylitä -18 °C.

Östman Trading laajentaa pakastevaraston 2019 (valmistuu loppuvuodesta),  joka samalla palvelee pakastettujen elintarvikkeiden logistiikkakeskuksena. Pakastevaraston kapasiteetti tulee  olemaan n. 4500 lavaa. Se on varustettu  uusimmalla tekniikalla , (jäähdytykseen käytetään hiilidioksiidia). Jotta tavaravirran ja varaston käsittely sujuisi hyvin käytetään siirrettäviä varastohyllyjä. ympäristökuormituksen vähentämiseksi pyritään tuottamaan mahdollisimman paljon sähköä aurinkopaneleilla.

Koska vastaavankokoista pakastevarastoa ei ole Kokkolan-seudulla, Östman Trading voi tarjota pakastevarastoinnin ja logistiikan sisältäviä kokonaispalveluita yritysasiakkaille Oulun ja Vaasan välillä. Östman Tradingillä on käytössä myös kylmävarasto +5 C. Se toimii tällä hetkellä päivittäisen tavaravirran terminaalina. Elokuussa 2019 valmistui pakastetunneli elintarvikkeiden pakastukseen, jotta voidaan tarjota täyden palvelun  logistiikkaketjua elintarviketeollisuudelle.